Herbastore.sk (E-shop)

Internetový predaj kompletného sortimentu doplnkov výživy a kozmetiky značky Herbalife s odborným poradenstvom pri výbere.

Kozmetika Herbalife SKIN pomáha v boji proti akné
Boj s akné môže vyzerať ako boj s veternými mlynmi, no je dôležité vedieť, že to tak byť vôbec nemusí. Účinná je predovšetkým prírodná kozmetika – kozmetika, ktorá neobsahuje fosfáty ani parabény a je preukázateľne dermatologicky testovaná.

Preferujte prípravky, ktoré obsahujú vitamíny C a E, ktoré sú hotový zázrak na akné. Tie síce môžete podporiť aj pestrou stravou, tiež obsahujúcou tieto vitamíny, ale práve vonkajšia aplikácia vitamínov je dôležitá.

Zvoliť môžete napríklad kozmetiku radu Herbalife SKIN, ktorá obsahuje výťažky z 15 byliniek, aloe vera, prírodné oleje – makadamový, mätový a rozmarínový – a tiež rôzne výťažky z ovocia a zeleniny (vrátane čučoriedok, citrusov a uhoriek). Pre čistenie pleti môžete využiť napríklad aj kozmetiku s obsahom minerálneho bahna.

Vďaka aplikácii prípravkov s aloe vera môžete predísť infekciám, budete mať vláčnu a hydratovanú pokožku a zbavíte sa aj hnisavému zápalu, ktorý akné sprevádza. Prírodná kozmetika Herbalife sa v boji akné uplatní ako veľmi dobrá voľba.

Viac informácii o zdravom životnom štýle, články, odporúčania, skvelé doplnky výživy, odborné poradenstvo a pomoc pri zlepšovaní vášho životného štýlu nájdete na našich stránkach.